Paaijmans Balsportafschermingen is al ruim 20 jaar actief in het ontwerpen en plaatsen van hekwerken, ballenvangers en sportafschermingen. Doordat wij als enige bedrijf in Nederland ballenvangers als core business hebben, komen ook andere bedrijven vaak bij ons als zij een aanvraag krijgen. Dat leidt tot samenwerkingsverbanden met vele grote bouwbedrijven, hekwerkbedrijven, architectenbureaus en nettenleveranciers.

U bent bij Paaijmans Balsportafschermingen dan ook verzekerd van een grote expertise. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Door de grote krachten die ontstaan door bijvoorbeeld sneeuw en wind is het van belang om alle factoren in ogenschouw te nemen. Denk bijvoorbeeld aan de geografische ligging, grondgesteldheid, windgebied, en ga zo maar door. Onze constructeurs rekenen daarom altijd uit wat voor uw situatie de beste oplossing is..

Twijfel dus geen moment en neem contact met ons op. We zoeken voor u graag naar de ideale oplossing voor uw hekwerk, ballenvanger of sportafscherming, om welke situatie het dan ook gaat.

Paaijmans Balsportafschermingen. Esthetisch en veilig

© 2020 Paaijmans Balportafschermingen - Webdesign & CMS by GraagGoedOnline.nl - Sitemap