Voor elke soort hekwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om erfafscheiding bij een woonhuis, bedrijventerrein of bij een sportpark, Paaijmans Balsportafschermingen heeft voor elke situatie een passende oplossing. Om u een idee te geven van de mogelijkheden vindt u hieronder een overzicht van onze standaard leverbare hekwerksoorten. 

Duurzaam, licht en stabiel. Het gaas is in verschillende hoogtes en kleuren leverbaar en kan voor extra veiligheid eventueel uitgebreid worden met prikkeldraad. Er wordt gebruik gemaakt van verzinkte en gecoate palen, gaas en bovenbuizen, zodat het systeem nagenoeg onderhoudsvrij is. Ook is gaashekwerk uitermate geschikt om te laten begroeien met bijvoorbeeld klimop, zodat het hekwerk een geheel wordt met de omgeving. 

Standaard leverbaar
Hoogte 100, 125 ,150 ,180 ,200 of 250 cm. 
Kleuren RAL 6009 (donkergroen), 9005 (zwart) of alleen verzinkt.

Optioneel 
Prikkeldraad
Afwijkende kleuren
Exclusief bovenbuis

Door de sterkere structuur ten opzichte van gaashekwerk biedt een staalmathekwerk extra beveiliging. Het is moeilijk door te knippen en is daarmee een goede keus als u een terrein goed wilt beveiligen. Dit type hekwerk is ook in verschillende hoogtes en kleuren te leveren, waarmee het in elk terrein te plaatsen is.

Standaard leverbaar
Hoogte vanaf 80 cm, per 20 cm te verhogen naar maximaal 2,40 meter.
Kleuren RAL 6009 (donkergroen), 9005 (zwart) of alleen verzinkt.

Optioneel          
Afwijkende kleuren

 

Spijlenhekwerk is in vele soorten en maten leverbaar, zowel sierhekwerk als strak standaard hekwerk. Door het grote aantal soorten spijlenhekwerk vindt u altijd iets dat precies bij uw situatie past. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een spijlenhek

waarvan de spijlen boven en onder uitsteken, wat er voor zorgt dat er moeilijker over het hek geklommen kan worden. Daarnaast zijn er ook types spijlenhek leverbaar die aan de bovenzijde zijn afgewerkt met een strip die voorzien is van scherpe punten, wat de beveiliging nog eens verder verhoogt.

Standaard leverbaar
Iedere gewenste hoogte en kleur.

Paaijmans Balsportafschermingen. Esthetisch en veilig

© 2020 Paaijmans Balportafschermingen - Webdesign & CMS by GraagGoedOnline.nl - Sitemap